THE BASIC PRINCIPLES OF تولید محتوا در بوکان

The Basic Principles Of تولید محتوا در بوکان

The Basic Principles Of تولید محتوا در بوکان

Blog Article

این بدان معنی است که شما باید هر گونه تلاش برای ایجاد محتوا را با پیشنهادات محتوا ترکیب کنید تا سرنخ های جدید جذب کنید.

در این بخش از به بررسی چیستی ممیزی محتوا می پردازیم. چه اینکه مدتی بدون هیچ مسیر مشخصی محتوا تولید کرده باشید یا یک استراتژی را همیشه دنبال کرده باشید، هر بخش بازاریابی می تواند از ممیزی محتوا بهره مند شود.

ممیزی محتوا صرفاً فهرستی از کارهایی است که قبلاً انجام داده‌اید، سپس آن را سازماندهی می‌کند تا با برنامه محتوای جدید شما مطابقت داشته باشد.

بنابراین می توانند ایده های خوبی برای تولید محتوا باشند. در صورتی که سایت شما کامنت ندارد، می توانید به بررسی کامنت های سایت رقبا بپردازید.

نظرسنجی های وبلاگ یک راه عالی برای جمع آوری بازخورد از مخاطبان شما است. این می تواند بیشتر از ترافیک وب سایت کمک کند.

اغلب مردم دوست دارند کالا یا خدمات را خریداری کنند تا اینکه چیزی به آن ها فروخته شود و محتوای آموزشی نیز با کمک به رفع مسائل و پاسخ دادن به سؤالات مخاطبان، به آن ها کمک می کند که آزادانه کالا یا خدماتی را انتخاب کرده و آن را خریداری کنند.

در نهایت، هر پست را (با استفاده از نکات برجسته یا ستون دیگری) بر اساس آنهایی که خوب انجام می دهند، نیاز به بهبود دارند، باید بازنویسی شوند یا می توانند با پست دیگری ادغام شوند، دسته بندی کنید.

قالبی که انتخاب می کنید ممکن است یک پست وبلاگ، ویدیو، اشتراک اسلاید، گرافیک، کتاب الکترونیکی، وایت پیپر، پادکست یا هر چیزی که ذهن خلاق شما می تواند تصور کند باشد.

اولین نکته در تولید محتوای سایت این است که در زمان انتخاب موضوع محتوا، کلمات کلیدی مرتبط با موضوع را انتخاب کنید. انتخاب کلمات کلیدی طولانی یا دم دراز، برای یک محتوای همیشه سبز مناسب تر هستند، زیرا در کلمات کلیدی طولانی رقابت کمتری وجود دارد.

این بدان معنی است که شما باید موضوعات ترند را به موضوعات بزرگتر گره بزنید.

در صورتی که ترجمه قابل درکی مشاهده کردید، یعنی گوگل محتوای شما را درک می کند.

اگر مطمئن نیستید که ابتدا به کدام سوال پاسخ دهید، با سوالات مبتدیان شروع کنید.

طول محتوا و مطالب سایت یکی اینجا کلیک کنید دیگر از معیارهایی است که موتور های جستجو آن را به عنوان معیاری برای رتبه بندی سایت ها در نظر می گیرند.

اینستاگرام،‌ محبوب‌ترین شبکه اجتماعی جهان است و حضور ۵۰ میلیون کاربر ایرانی در آن نشان دهنده ظرفیت بسیار خوبی است که در اختیار شما برای اشتراک‌گذاری محتوای آموزشی می‌دهد.

Report this page